Banerengøring, antistatisk kontrol & ESA

Banerengøring

ACE bane/støvsugesystemer bringer vores partner ACE ind på en førsteplads i branchen,  når det gælder sortiment, teknologi og effektivitet. Hjælpemidlerne dækker banerenggøring til kunder i f.eks. etiketbranchen samt høj-effektive, berøringsfri rengøring af baner til flexible, papir, karton, servietter og non-woven industrien.

Nu også stærkt understøttet af pladebanestøvsugesystem til bølgepap-industrien.

Antistat styring og statisk opladning

Et stort udvalg af systemer til at fjerne og/ eller generere ad hoc statisk elektricitet (når det kræves) er med til at placere ACE på førstepladsen i branchen, når det kommer til produktsortiment, teknologi og effektivitet, hvilket gør dem til et naturligt førstevalg på internationalt plan for virksomheder, der kræver overlegen kvalitet og problemløsning.

Antistatic

Clear Tube System – Til transport af affald
Ace Flow System – Ionisering af luft
Antistatic System AT2NB1-t/S – Til alle baner

Static

WG50 System
WG70 System
DE R40 System
Ribbon-Charging System
Pile Charging System
Chill-Charging System

At ionisere den omgivende luft er en sikker og effektiv fremgangsmåde til at neutralisere de elektrostatiske ladninger på ikke-ledende materialer, hvilket består i at nedbryde luftens atomer i ubundene elektroner (negative ioner) og frie positive ioner.

Da modsatte ladninger tiltrækker, vil det positivt ladede materiale, der passerer gennem luft, tiltrække negative frie ioner, og de bliver dermed neutrale.  Det negativt ladede materiale vil tiltrække ubundne positive ioner, og vil frigive sine overskydende  elektroner til dem, og bliver dermed selv neutral.

 

Antistatisk udstyr, er i stand til at ionisere luften og gøre alle typer materialer neutrale, selv ved høje produktionshastigheder.

       

Kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan du kan forbedre din kvalitet: scanteco@scanteco.dk  eller besøg: ACE-electrostatic.it