GTT- & Anilox valser

GTT og Anilox

Sammen med vores partner APEX er vi specialiseret i udvikling, produktion og levering af aniloxvalser til standard- og special-applikationer med særlig fokus på flexotryk, coatning og bølgepap industrien.

Flexotryk

Inden for Flexotryk kan vi tilbyde keramiske laserindgraverede, mekanisk graverede, krom anilox-valser og sleeves fra 100 og til 8000 mm. lange

Til bølgepapvirksomheder kan vi tilbyde limsæt bestående af rustfrit stål med positiv eller negativ raster, samt keramisk doktorvalse af keramik. Et unikt koncept til de fleste bølgepapmaskiner.

 

 

Anilox valser/sleeves

Keramisk lasergraverede aniloxvalser og -sleeves

Krom aniloxvalser og -sleeves

 

 

Genetic Transfer Technologi

GTT – naturlig farveoverførsel med åbne slalom kanaler.

Traditionelle anilox valser får mere og mere ekstreme specifikationer. For at kunne leve op til disse har Apex udviklet “Genetic Transfer Technology”, en europæisk patenteret * (EP 2.121.339) ny teknologi, der anvendes til fremstilling af intelligente farveoverførselsvalser.

Anderledes overflademateriale og -struktur:

Overfladematerialet og -strukturerne/graveringen er forskellig fra den traditionelle valse, og derfor er det ikke en aniloxvalse længere.

Der overføres langt bedre farveoverførsel og en udvidet farve Gamut end med en traditionel aniloxvalse

Med GTT intelligent valse får du flere trykmuligheder end når du anvender traditionelle aniloxvalser. 5 typer GTT valser dækker hele området for traditionelle aniloxvalser, fra 100 linjer til 600 linjer. Mindre antal valser pr. trykpresse, mindre spildtid ved jobstart og en bedre trykkvalitet.

Limsæt

Rustfrit stål limvalse og keramisk coated doctor valse – den bedste kombination.

AST opbygning i rustfrit stål eller stål for korrekt diameter.

UltraQuick sleeves

Med den højeste tolerance og den laveste vægt.

Ende ringe leveres i rustfrit stål.

Label anilox

Vi introducerer den nye standard for aniloxvalser i smalbane-industrien. Apex har oprettet en ny division, der er dedikeret til label industrien. UniFli® aniloxvalser med en aluminium kropskonstruktion og et specielt anodiseret lag. Desuden tilbyder vi Apex 2G (2. generation) aniloxruller med en letvægtsstålkrop og rustfrit stål enheder.  Begge produkter giver hurtige leveringstider, letvægt for nem håndtering, en innovativ og unik ‘altid ny anilox’ til samme pris som for en renovering.

 

Kontakt ScanTeco for yderlige information:

Mail. scanteco@scanteco.dk

eller Besøg APEX