Skæremaskiner & Opruller

Rulleskære med to aksler på oprulning (Dual shaft slitter rewinder)
 

Rulleskærens teknologi med de meget avancerede differentiale aksler tillader produktion af meget smalle ruller (ned til 20 mm), med ensartet bane spænding, hårdhed og mulighed for høj hastighed op til 800m/ min.

De to forskellige skæremetoder – barberblade og cirkulære knive – åbner mulighed for skæring af næsten alle materialer, med variabel tykkelser 10-500 µm i standard konfiguration, og bane bredder over 2000 mm.

De mange års erfaring i at konstruere skæremaskiner til særlige materialer, giver os mulighed for at levere innovative løsninger med moderne teknologi inden for hele emballage området.

 

 

 Fire opruller aksler (Turret rewinder)

Denne center -drevet slitter opruller er designet til film-og papirproducenter, der har brug for at producere mange færdige ruller ved høj hastighed.

Turret maskinen reducerer drastisk cyklus nedetid frem for en dobbelt aksel maskine ved at begrænse omstillingstid og fastsætte en produktiv rytme for operatørerne.

Standard konfigurationen bruger en motor der driver begge spole aksler. To spole motorer kan installeres, for uafhængige kontrol af øvre og nedre aksler.

In-line taping, splejsebord og fejlfinding indgår i de mange optioner.

Doctor maskiner

Formålet med denne kompakte maskine er at minimere materialespild, hvilket har en direkte indvirkning på bundlinjen. Her kan man fraskære defekter og tryk på de enkelte detail ruller.

Doctor maskine serien er alsidige og tovejs inspektion maskiner, med integreret elektrisk kabinet, og 2 eller 3 uafhængige vekselstrømsmotorer.

Adskillige overvågnings funktioner, såsom Strobo lys eller inspektion kameraer, kan integreres i disse maskiner.

Vi tilbyder dig center overflade skæremaskiner, center drevne skæremaskiner samt kombinationer af alle dele som indgår i sortimentet.

Kontakt os for et møde om, hvordan man finder de løsninger der passer til dine behov og krav.

Kontakt ScanTeco for yderligere information

Mail. scanteco@scanteco.dk